Festanlæg Festhøjttalere Musikanlæg

Ejet af Mikkel E

5/5

Verificeret med MitID

indenfor nogle få timer

92% svarprocent

Gødvad

Skader op til 30 000 kr er forsikret uden selvrisiko.

Oplysninger

Festanlæg / Musikanlæg udlejes Lej vores festanlæg til din næste fest. Det kan være Oktoberfesten, Ungdomsfest, Fødselsdag, Skolefest, Firmafest, Fredagsbaren, Julefrokosten el lign. Vi udlejer vores festanlæg som består af 2 stk. bundkasser(bas/subwoofer), 2 stk topkasser (mellemtone/diskant) samt et forstærker rack. Højttalerne består af 2 stk. bundkasser med 15" bas, og 2 stk topkasser med 10" mellemtone + 1.4" diskant horn. Forstærker racket indeholder en Crown XTI1000 forstærker på 2x500W. Bluetooth modtager er en ekstra følsom model med en ekstern antenne der sikre at man kan bevæge sig rundt i en afstand af op til 30 meter uden at forbindelsen mistes. Det er professionelt grej med højttaler fra Peavey, og forstærker fra Crown. Begge mærker har mange års erfaring med at lave professionelt grej der yder rigtig godt, og kan tåle at blive brugt i timevis. Lidt afhængigt af aldersgruppe og størrelsen på dit festlokale, så vil det sagtens kunne spille for op til 100 mennesker. Trods sin forholdsvis kompakte størrelse, så er anlægget rimelig potent. Det vil fint kunne bruges i eks. en gymnastik sal eller spille "på tværs" i en idrætshal når der er tale om børne/junior/ungdoms fester. Det klarer også sagtens havefesten i teltet, eller ungdoms/voksen-festen i forsamlingshuset. Så hvis du har styr på gæste- og play-liste, så er det bare med at booke dette anlæg så der er sikkerhed for at der kan blive sat skub i din fest. Ved leje tilsendes en guide med vejledning og gode råd til opsætningen. Og så kan en Soundboks iøvrigt slet ikke matche dette anlæg.

Forsikring

Skader op til 30 000 kr er forsikret uden selvrisiko.

Annulleringsbetingelser

Ved annullering 14 dage før lejeperioden refunderes 100 % af lejebeløbet. Ved annullering 7 dage før lejeperioden refunderes 50% af lejebeløbet. Hvis der er mindre end 7 dage til lejeperiodens start, finder der ikke refundering sted.

Anmeldelser

Jesper L Har lejet Festanlæg Festhøjttalere Musikanlæg

5/5

"Mikkel og Michael er topprofessionelle. Hurtigt svar, rigtig god løbende kommunikation, og de leverede og hentede anlægget 100% til tiden. Godt anlæg i øvrigt. Stor anbefaling herfra."

Jonas N Har lejet Festanlæg Festhøjttalere Musikanlæg

5/5

Henrik B Har lejet Festanlæg Festhøjttalere Musikanlæg

5/5

"Fabelagtig udstyr. Fantastisk hjælpsomhed fra udlejer. Vi brugte anlægget til en bryllupsfest i et stort forsamlingshus. Vi brugte ikke Bluetooth, da vi ikke kun skulle høre musik fra min computer, men også spille live med akustiske guitarer og kontrabas. Grunden til dette, var at jeg vidste min computer sender lyden fra mikrofoner ud med lidt forsinkelse ved brug af en Bluetooth forbindelse. Det er så af mangel på egne evner, og ikke noget med anlægget at gøre. Det kan vidst nok løst med et program på computeren. Anlægget spiller væsentligt bedre end noget transportabel Bluetooth anlæg. På den måde vi brugte den, kunne den ikke spille så højt at man følte man ikke kunne trække vejret som man kan i nogle af de voldsomme opstillinger man har set, men det er langt rigelig, og det var ikke ofte vi havde skruet helt op selv på de vilde sange. Jeg ved ikke om det ville være anderledes ved trådløs afspilning. Højttalerne åd alt vi smed i dens retning, uden at forvrænge lyden det mindste. Det er også verd at nævne at jeg, uden ekstrabetaling, fik lov til at hente det hele om torsdagen, og aflevere igen først mandagen efter, selvom vi kun betalte for fredag til søndag. Næste gang vi skal bruge et lydanlæg, håber jeg dette er ledig, da det her så vil være det første sted jeg vil kigge. Da jeg afleverede det hele, spurgte de mig om jeg havde forslag til mulig ekstraudstyr, og det kunne være en mikrofon til dem der ikke har selv, og en medhørs-monotor til scenen hvis nogen skulle ville bruge anlægget til livemusik. Og i så fald ville det måske være fint med flere mikrofoner med tilhørende stativer, men så er det også en helt anden pakke. Tak for jeres andel i en fantastisk bryupsdag!"

Vis mere